Nieuws

Bestuurlijke netwerkdagen op 26 en 27 september 2024 in Sittard-Geleen!

Fantastisch om met onze netwerkdagen te gast te zijn in gemeente Sittard-Geleen. In het historische hart van Sittard, waar we ook zullen wandelen, spreken bestuurders van tientallen steden met elkaar over de gevolgen voor hen van het regeerprogramma en de Miljoenennota van het nieuwe kabinet. Ook minister Judith Uitermark van het ministerie van BZK geeft daarbij acte de presence. Met haar sluiten we de eerste dag plenair af en ze schuift aan bij het diner. 

De tweede dag zijn we op locatie Brightlands Chemelot Campus. Deze dag staat voor een deel in het teken van verdieping van de bevindingen op dag 1. Directeur-generaal Arne van Hout van het ministerie van BZK laat zijn licht schijnen over de uitdagingen waarvoor gemeenten en steden staan. Gastheer van locatie Chemelot, executive director Loek Radix, omlijst de plenaire opening op columnachtige wijze. Daarin verbindt hij zijn grote kennis van en ervaring met onder andere de bedrijvensector met de vraagstukken van onze steden. 

Bekijk het volledige programma van de tweedaagse (pdf)

Lees alle informatie over de netwerkdagen. Deelname is gratis voor bestuurders van de G40-steden en gasten van de G40. Én: er zijn nog plekken vrij!